09 November 2012

Pergola Hotel Melaka

Terletak Di Lokasi Strategik Melaka Raya
Pergola Hotel terletak di lokasi strategik Jalan Merdeka, Taman Melaka Raya

BANDARAYA MELAKA- Pergola Hotel sesuai bagi mereka yang gemarkan suasana penginapan serba mewah di tengah-tengah pusat bandar raya pada harga yang cukup berpatutan kerana setiap bilik menampilkan ciri-ciri kelainan sesuai dengan citarasa anda!

Terletak Kompleks Perniagaan Melaka Raya, Pergola Hotel adalah pilihan bermalam cukup ideal bagi anda yang suka jalan-jalan sambil membeli-belah Dataran Pahlawan Melaka Megamall; Mahkota Parade(MP) serta Pahlawan Walk atau menjelajahi keunikan bandar raya Melaka bersejarah di sekitar tapak warisan dunia UNESCO kerana jaraknya begitu hampir dengan bilik penginapan.

Pergola Hotel yang bertaraf 2 bintang menawarkan 46 bilik penginapan yang menampilkan suasana mewah kerana setiap bilik dilengkapi kemudahan lima bintang, berbanding caj berpatutan yang perlu anda bayar!

Selain Deluxe Room, anda mungkin ingin merasai suasana esklusif bermalam di Executive Deluxe; Family Executive atau Family Suite kerana Pergola Hotel menjanjikan suatu kelainan sepanjang anda berada di Melaka.

Pergola Hotel Melaka terletak di No 5, Kompleks Perniagaan Melaka Raya, Jalan Merdeka, Melaka Raya, Malacca / Melaka, Malaysia 75000. Untuk maklumat lanjut mengenai Pergola Hotel hubungi talian 06-2832299 atau layari www.PergolaHotel.com.my /email: info@pergolahotel.com.my.

Pergola Hotel tawarkan 46 bilik penginapan serba mewah

 Pemandangan di lobi Pergola Hotel

Setiap bilik di Pergola Hotel dilengkapi kemudahan penginapan lima bintang


Susana penginapan mewah di Family Executive Pergola Hotel


The Pergola Hotel Melaka Night View
Post: Pergola Hotel Melaka Malaysia,Pergola hotel Melaka contact number,Pergola Hotel Melaka Review,address,Hotels resorts and budget accommodation,gotomelaka.blogspot.com,Hotel in Melaka Raya,budget hotel Melaka Malaysia,Hotel at Melaka Raya 

The Pergola Hotel Melaka / Malacca Malaysia
Melaka Hari Ini@gotomelaka.blogspot.com

1 comment:

ISs said...

cool...
nice info...
c u...